Dukaatpassage 25, LELYSTAD
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Bouwjaar1994
Slaapkamers5
Oppervlakte310 m2
Grondoppervlakte0 m2
Type pandAppartement
Inhoud1000 m3

Petra Berendsen

M 06 46 38 14 00

@ petra@ptmvastgoed.nl

Deel deze pagina met anderen via:

 E-mail  Facebook  Twitter  LinkedIn

Unieke kans voor de kleine belegger of ontwikkelaar in de woningmarkt!

Wij bieden een pand van 310 m2 met de mogelijkheid tot het realiseren van 5 appartementen voor bewoning aan!

Recent maakte de gemeente Lelystad bekend dat woningsplitsing voor minimaal 1 jaar niet is toegestaan; daardoor zijn er geen kleine ontwikkelingen mee mogelijk. 

Dit is uw kans om als belegger / ontwikkelaar een pand te kopen met vergunning voor 5 appartementen; welke geheel naar eigen wens en inzicht verbouwd kunnen worden.

De afgelopen jaren heeft Lelystad zich als metropoolregio van Amsterdam ontwikkeld. Dit is ook logisch u bent in nagenoeg 45 (trein/auto) minuten op Amsterdam Centraal, WTC en Schiphol!

De afgelopen jaren is de vraag naar beleggingen en startersappartementen enorm toegenomen; het aanbod is schaars en de prijzen zijn net als de rest van Nederland enorm gestegen. Maar tenopzichte van Almere en Amsterdam zijn de prijzen hier nog zeer betaalbaar en scherp te noemen.

Graag vertellen wij u meer over dit project; u wordt verzocht het reactie formulier in te vullen; daarna nemen wij direct contact met u op.

 

Het project:

Het betreft een voormalig horecapand op de begane grond met een Chinees-Restaurant. Het pand wordt in de huidige staat verkocht. 
Het totaal project is geschikt voor de ontwikkeling van 5 twee-kamerappartementen van ca. 50 m2. De indeling is courant. Het pand is gelegen op de begane grond van het centrum van Lelystad. Op loopafstand van alle voorzieningen en op enkele minuten loopafstand het centraal station. 

 

* Het geheel dient nog in eigen beheer gesloopt, verbouwd en gerenoveerd te worden
* Enkel biedingen zonder voorbehoud (dus ook financiering) worden geaccepteerd
* over de koopsom betaald u 6% overdrachtsbelasting

Meer informatie nodig of een afspraak maken?
Wilt u meer informatie over deze woning ontvangen of wilt u de woning bezichtigen, stuur ons een email en wij nemen z.s.m contact met u op.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht