Amsteldijk 728, AMSTERDAM
Vraagprijs € 599.500 v.o.n.
Bouwjaar2005
Slaapkamers2
Oppervlakte85 m2
Grondoppervlakte95 m2
Type pandVrijstaande woning
Inhoud225 m3

Petra Berendsen

M 06 46 38 14 00

@ petra@ptmvastgoed.nl

Deel deze pagina met anderen via:

 E-mail  Facebook  Twitter  LinkedIn

OP EEN FANTASTISCHE PLEK IN DE AMSTEL LIGT DE WOONARK *NOVA SCOTIA*, DE ARK LIGT DUBBEL AAN DE BUITENZIJDE WAARDOOR JE LETTERLIJK MIDDEN IN DE AMSTEL LIGT!

De *NOVA SCOTIA* heeft een stalen casco dat in 2006 is gebouwd van 8 mm staalplaat en vanuit de bouw is geconserveerd met twee-componenten epoxycoating.

Hierdoor hoeft maar eens in de ca. 10 jaar de gang naar een werf worden gemaakt, in 2015 is het onderwaterschip opnieuw in de epoxycoating gezet.

De afmetingen zijn 20,00 x 5,00 m, de opbouw is bekleed met WERZALIT (onderhoudsarm),  de ramen en kozijnen zijn van hardhout en vv. isolerende beglazing.  De woning heeft een geïsoleerde betonnen vloer waarop plavuizen voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Het interieur is verder modern en strak afgewerkt. Het platte dak (ca. 95 m2) is vrijwel geheel voorzien van een hardhouten vlonder waardoor het beloopbaar is, het uitzicht is fenomenaal! 

Indeling:
Woonkamer 6,09 x 4,53 m, aan de rechter kopzijde is een balkon aanwezig dat dmv. -4- harmonicadeuren bereikbaar is, vrijwel de hele kopgevel kan worden geopend waardoor een optimale beleving van het water!

Hal open keuken 2,50 x 4,53 m met L-vormig keukenblok wi. 4-pits kooktoestel, wasemkap, vaatwasser, oven en losse LIEBHERR koel-vriescombinatie. De keuken is dmv. een hoge L-bar afgescheiden van de woonkamer.  Veel vaste kasteruimte in woonkamer en keuken. 

Hal 5,70 x 0,90 m met entreedeur, inpandig portiek en trap naar dakniveau. Vaste kasten met opstelling wasmachine en droger, technische kast met CV-ketel, afzuigbox, groepenkast en pompsysteem.

Slaapkamer 1:  3,51 x 2,57 m met doorloop naar badkamer.
Badkamer 2,30 x 2,57 m met douche, wastafel en toilet, tevens een separaat toilet vanuit de hal bereikbaar.
Slaapkamer 2: 3,68 x 4,57 m met doorloop naar badkamer. 

Door de dubbele ligging is de ark vanaf de walzijde maar gedeeltelijk zichtbaar hetgeen bijdraagt aan een zeer private beleving!

Financiering:
Rabobank is de enige bank die op dit moment woonarken financiert. U kunt maximaal 101% lenen van de aankoopprijs en de rente opslag tenopzichte van een woninghypotheek is 0,8%.

De koopsom is VRIJ OP NAAM; dus inclusief notariskosten (project notaris) en u betaald geen overdrachtsbelasting.

Meer informatie nodig of een afspraak maken?
Wilt u meer informatie over deze woning ontvangen of wilt u de woning bezichtigen, stuur ons een email en wij nemen z.s.m contact met u op.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht