Kolkweg 20-29, LELYSTAD
Huurprijs € 950 p.m.
Bouwjaar2004
Werkplekken
Oppervlakte147 m2
Grondoppervlakte0 m2
Type pandKantoor
Inhoud0 m3

Petra Berendsen

M 06 46 38 14 00

@ petra@ptmvastgoed.nl

Deel deze pagina met anderen via:

 E-mail  Facebook  Twitter  LinkedIn

PER 1 NOVEMBER!!

Multifunctionele bedrijfs- en/of kantoorpand en/of atelier.

Het geheel ligt aan de rand van het industrieterrein Noordersluis. Aan de Kolkweg 20 staan diverse types van deze bedrijfs- en/of kantoorpanden. Er is een gezellige sfeer met showrooms, ateliers en kantoren. 

Het project heeft een eigen frisse uitstraling op een goede zichtlocatie langs de Visarenddreef met tal van mogelijke bestemmingen. Het gebouw is zodanig geïsoleerd dat ruim aan de eisen voor zowel bedrijfsactiviteiten als kantooractiviteiten wordt voldaan. Bij de bouw van deze units zijn hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor het weinig tot geen onderhoud vergt. 

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. Er is eveneens een uitstekende busverbinding.


Bedrijfsruimte type B: 
Dit type heeft een vloeroppervlakte van 75 m² op de begane grond, zijnde een opslagruimte en 72 m² op de eerste verdieping bijv. te gebruiken als kantoor, totaal 147 m².
De begane grond is voorzien van een kozijnpartij met isolerende beglazing en een loopdeur als entree. Verder is er in de hal een dubbelwandige overheaddeur van 3500 x 2700 (b x h). Op de begane grond is tevens een toilet. De draagkracht van de vloeren is 1.000 kg/m². 


Huurprijzen:
Euro 1.050,- per maand bij een contract van 1 jaar
Euro 1000,- per maand bij een contract van 3 jaar
Euro 950,- per maand bij een contract van 5 jaar

*De huurprijzen zijn ex btw.
*Er dient een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden te worden gesteld.

Meer informatie nodig of een afspraak maken?
Wilt u meer informatie over deze woning ontvangen of wilt u de woning bezichtigen, stuur ons een email en wij nemen z.s.m contact met u op.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht