Amstelplein 2-4, UITHOORN
Huurprijs € 995 p.m.
Bouwjaar1991
Werkplekken4
Oppervlakte60 m2
Grondoppervlakte0 m2
Type pandWinkel
Inhoud0 m3

Petra Berendsen

M 06 46 38 14 00

@ petra@ptmvastgoed.nl

Deel deze pagina met anderen via:

 E-mail  Facebook  Twitter  LinkedIn

Scherp geprijsde winkelruimte van ca.60 m2 op zichtlocatie!!

De representatieve winkel bevindt zich op een unieke locatie in het winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn.

In de directe omgeving van het gebouw zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals: Randstad, notarispraktijk Amstelhoorn, ING kantoor, VakantieXperts, i-tee media solutions en Trust & Clean B.V. 

Locatie: 
De winkel bevindt zich op een unieke zichtlocatie vanaf de provinciale weg N196 (Hoofddorp – Uithoorn). Het winkelcentrum Amstelplein maakt onderdeel uit van het levendige en gezellige winkelcentrum van Uithoorn. 

Het winkelcentrum stamt uit 1991, is in 2007 gerenoveerd en omvat circa 6.500 m². Het is overdekt en beschikt over een 2-laags parkeerdek met circa 400 gratis parkeerplaatsen. In het winkelcentrum bevinden zich onder andere een Albert Heijn (1.165 m²), Hema, Blokker, Bart Smit, Gall&Gall, een juwelier, bakkerij, postkantoor, apotheek, kapsalon en een aantal eetgelegenheden. Uithoorn heeft een centrale ligging; Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn.

Bereikbaarheid: 
Winkelcentrum Amstelplein heeft een goede bereikbaarheid, zowel per auto als het openbaar vervoer. Auto: Per auto is het object via de provinciale weg N196 (Hoofddorp – Uithoorn) bereikbaar. De N196 sluit aan op de provinciale weg N201 (Zandvoort, Hoofddorp, Mijdrecht, Hilversum), die in directe verbinding staat met de snelwegen A2 (Amsterdam – Maastricht) en A4 (Amsterdam – Benelux). 

Openbaar vervoer: 
Bij het winkelcentrum bevindt zich een bushalte van lijn 170, deze rijdt van Amsterdam via Amstelveen naar het Amstelplein. De helft van de ritten rijdt vanuit Amsterdamdam tot het busstation van Uithoorn. Maandag tot zaterdag overdag 3x per uur, 's Avonds en zondag 2x per uur.  

Parkeren:
Gratis parkeren op het royale parkeerdek bij het winkel-/kantorencomplex.

Juridische omschrijving:
I. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkel-/bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend te 1423 CN Uithoorn, Amstelplein 2, uitmakende het éénhonderdzeven/zestienduizend vijfhonderdvijfentachtigste (107/16.585ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementengebouw, gelegen aan het Amstelplein te Uithoorn, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Uithoorn, sectie C nummer 1921, groot twaalf are zevenenzestig centiare (12a 67ca); en

II. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkel-/bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 1423 CN Uithoorn, Amstelplein 4, uitmakende het éénhonderddertig/zestienduizend vijfhonderdvijfentachtigste (130/16.585ste) onverdeeld aandeel in de hiervoor onder I. genoemde gemeenschap.

* Het pand is ook te koop voor Euro. 164.500,- k.k. 
* Huurprijs is obv een contract voor minimaal 3 jaar. 

Meer informatie nodig of een afspraak maken?
Wilt u meer informatie over deze woning ontvangen of wilt u de woning bezichtigen, stuur ons een email en wij nemen z.s.m contact met u op.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Uw bericht